Общо над 8000 служители участват в акциите по празниците. Най-натоварени са

...
Общо над 8000 служители участват в акциите по празниците. Най-натоварени са
Коментари Харесай

Прибираме се след празниците. Къде движението е затруднено?

Общо над 8000 чиновници вземат участие в акциите по празниците.

 

Най-натоварени са маршрутите по автомагистралите, както и към граничните пунктове - най-много от Гърция и Турция. В региона на Симитли в понеделник по обед се образува запушване, оповестява bTV.

В посока автомагистрала „ Струма “ колоната едвам се движи, постоянно стопира, затапването по пътя откъм Банско стига до село Градево, а по Е-79 още от Кресна през цялото дефиле до Симитли. 500-те метра до началото на автомагистралата след Симитли се минават доста постепенно поради сливането на двата потока. Има и прегрели коли. След поемането на трафика от " Струма " няма проблем с напредването в посока София.

 

И през днешния ден ще има промени в придвижването по автомагистрала „ Хемус “, с цел да не се образуват тапи. В тунел „ Топли дол " ще се обособят две ленти в посока София и една за Варна. През „ Правешки ханове " ще има две ленти в посока София и ще се ограничи придвижването за Варна.

 

Огромна запушалка се е образувала и на Автомагистрала " Тракия " в посока София. Задръстването е в региона на Пазарджик, към 90-и километър. Автомобилите се движат извънредно постепенно по аутобана.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР